ELLINA JUTARNJA OBJAVA NA FACEBOOK-u: Ovim je statusom razljutila pratitelje diljem regije (FOTO)

Facebook

Ella Dvornik otkrila je toplu vodu o rubrici showbiza na internetu i o činjenici da često tamo naiđe na svoje ime i statuse – 1:0 za Kristofora Kolumba!

Kada si javna osoba i javno objavljuješ sve svoje statuse, naivno je očekivati da novinari to neće dobrano iskorištavati, naprotiv, ljudi žele dobar trač jer su takvog mentaliteta i tu nema pomoći.

FOTO: Facebook / Ella Dvornik
FOTO: Facebook / Ella Dvornik

Ako nije susjeda s drugog kata tema kave, onda će to biti javna osoba.
Da nema novinara, ne bi bilo ni mnogih poznatih osoba; jedno ne ide bez drugog, bilo da su u pitanju kritike ili pohvale, a činjenica je da poznati od toga dobivaju više nego novinari, a Ella je jedan od tih primjera jer su mediji ti koji joj uvelike pomažu i promociji.

Očito je da za novinarstvo nije potreban faks zato što je Ella i bez diplome iz novinarstva kolumnistica na portalu.

U životu svaka javna osoba povremeno pukne na razne novinarske naslove i članke, no ta osoba mora biti svjesna da se sama odlučila na taj potez samim ulaskom u javni život. Žutilo je najiritantiji dio novinarstva, ali je ipak dio, što ne znači da ti isti novinari uživaju u pregledavanju profila poznatih i smišljavanju naslova. To nije ugodan posao. Možda je lagan, ali je iritantan, no jedan ovaj status neće riješiti taj problem, novinari će i dalje bit novinari, a imena, statusi i fotografije javnih osoba i dalje će se nalaziti na portalima, bilo da si političar ili umjetnik. To je činjenica. Narod želi “mesa”, ali ne želi ono što ima smisla već žele tu mogućnost da slobodno zavire u tuđe živote. Ako to ne čine doslovno pogledom u stan susjedne zgrade, činit će to onda na portalima i u novinama jer se time hrane. Novinari to ne rade zbog sebe, nije to nužno njihova želja. Ako javne osobe misle da se novinari, pišući te tekstove, ludo zabavljaju – istina je potpuna drugačija.

No čim to obje strane prihvate, bit će lakše. Ili pak neka se zatvore javni profili i mirno će se disati, a showbiz novinari naći će novu zanimaciju. Ne budimo naivni.


Komentari