ELLA DVORNIK ODUŠEVILA SVE NA FEJSU: Statusom o majkama sakupila više od 7000 lajkova

Ella Dvornik/Facebook

Dvornikova je na svom Facebooku podijelila jedan stariji status koji kruži Internetom već godinama, ali i dalje šalje jaku i snažnu poruku svim majkama.

Ella Dvornik prilično je aktivna na društvenim mrežama. Iako već duže vrijeme živi u Londonu i miljama je udaljena od majke Danijele, koja je ostala u Zagrebu, njih dvije su u više navrata dokazale da su prilično bliske, pa se Danijela pojavljuje i u par videa na Ellinom YouTube kanalu. No, ovaj put se Ella nije obratila i zahvalila svojoj majci putem statusa na Fejsu već je post bio posvećen svim majkama širom Lijepe Naše, a i šire.

Dvornikova je na svom Facebooku podijelila jedan stariji status koji kruži Internetom već godinama, ali i dalje šalje jaku i snažnu poruku svim majkama. Naime, provedeno je istraživanje među malim genijalcima, odnosno djeci vrtiće dobi, a tema ispitivanja bile su njihove majke.

Kako svi znamo da su djeca naiskrenija bića koja hodaju ovim svijetom, onda i odgovori na pitanja uopće ne čude. Neki od zanimljivih odgovora su da mame rade i na poslu i kod kuće,  tate samo na poslu i kako mama nikad nije bila djevojčica nego je oduvijek mama.

“Tate su visoki i jaki, ali mame imaju istinsku snagu” i “Mame imaju magiju, one čine da se osjećaš bolje i bez lijekova”, samo su neki od zaključaka malih predškolaca koji uvijek iznova oduševljavaju, a cijelo ispitivanje možete pogledati u nastavku.

Ella Dvornik/Facebook

Ella Dvornik/ Screenshot Facebook
Ella Dvornik/ Screenshot Facebook

>>> ELLA DVORNIK OBJAVILA STATUS, TRLJALI SMO OČI DVA PUTA: Ovako nešto od nje nitko nije očekivao (FOTO)

>>> ELLA DVORNIK IZNENADILA PRIJATELJE NA FEJSU: Fotkala se ovakva i pokupila samo komplimente (FOTO)

Komentari