ELITE MODEL LOOK CROATIA 2016: Pripreme za finale su u punom jeku (FOTO)

PRESS

Pobjednici hrvatskog finala pridružiti će se finalistima iz više od 30 drugih zemalja, te će sudjelovati na prestižnom svjetskom finalu Elite Model Look-a.

Već 33. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene sudjelovanjem na Elite Model Look natjecanju. Zahvaljujući agenciji Relatum Model Managament ove godine je natjecanje održano i u Hrvatskoj.

PRESS
PRESS

Nacionalni casting Elite Model Look Croatia 2016 održan je u Hotelu Esplanade u Zagrebu te je na njemu sudjelovalo 37 djevojaka i 25 mladića odabranih tijekom 6 regionalnih castinga koji su tijekom svibnja održani diljem Hrvatske i na kojima je bilo više od 500 prijavljenih kandidata.

PRESS
PRESS

Elite Model Look žiri, predvođen Samiem Sabbarini – predstavnikom modne agencije Elite iz Pariza, objavio je 16 natjecatelja koji će sudjelovati na finalnom nacionalnom castingu koji će se održati 18.rujna 2016.godine u Zagrebu. „Nacionalni casting organiziran je na visokoj razini te sam ugodno iznenađen odabirom kandidata koji su pristupili castingu i vjerujem da će oni koje smo odabrali za nacionalno finale imati odlične šanse da nakon pobjede na hrvatskom natjecanju postignu dobre rezultate i na svjetskom finalu.“, izjavio je Sami Sabbarini.

Osim predstavnika Elite-a žiri su činili Marko Lovrić, direktor modne agencije Relatum Model Management, Kristina Šalinović, jedan od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu te naši priznati modni fotografi Jelena Balić i Šime Eškinja.

PRESS
PRESS

Odabranih 8 djevojaka i 8 mladića nekoliko će dana tijekom rujna, pod nadzorom stručnog tima, imati na rasporedu brojne probe učenja hodanja po modnoj pisti, poziranja i sudjelovanja u modnim editorijalima kako bi stekli prva iskustva iz svijeta modelinga.
Na kraju ovih intenzivnih priprema, biti će spremni da hodaju modnom pistom te pokažu svoj talent pred brojnim uzvanicima nacionalnog finala Elite Model Look Croatia 2016.

PRESS
PRESS

Pobjednici hrvatskog finala pridružiti će se finalistima iz više od 30 drugih zemalja, te će sudjelovati na prestižnom svjetskom finalu Elite Model Look-a.

Sve novosti pratite na www.elitemodellook.hr
Facebook stranici https://www.facebook.com/EliteModelLookCroatia/
te Instagram profilu https://www.instagram.com/eml_croatia/

PRESS
PRESS

Komentari