DRASTIČNA TRANSFORMACIJA MARTINE VRBOS: Šokirat ćete se njezinim izgledom s početka karijere (FOTO)

Facebook

Mediji su puni napisa o njezinom izgledu.

Martina Vrbos na našu je glazbenu scenu krenula kao bucmasta djevojka jakog vokala. Poznata je po brojnim stilskim promjenama, otvoreno je razgovarala o svom izgledu i borbi s kilogramima. Ova 31-godišnja pjevačica odlučila je napraviti temeljite promjene.

“Imala sam, vjerovali ili ne, 120 kilograma. Možete li da zamislite kakav sam bila lik sa takvom kilažom. Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promjenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila zube, napravila sam grudi, jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna”, priznala je još 2015. godine u emisiji “Magazin in”.

10339566_827908374020300_7981067268500588258_n

Činjenicu što je sada napokon zadovoljna svojim izgledom odlučila je podijeliti sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža i izvukla jednu fotografiju s početka karijere, promjena je doista dramatična.

Evo jedna vesela za dobro jutro..Slika s pocetka karijere i sad.Stalno se prica o mojim kilama,mrsavljenjima,cudima pa…

Posted by Martina Vrbos on Sonntag, 13. März 2016

Čini se da je uz fizički zaokret napravila i onaj glazbeni, a to nekima i nije najbolje “sjelo”.

“Izgledaš okej, ali zadnje 2,3 pjesme su te totalno srozale. Ipak si mi bila glazbeno draža na početku karijere. Šteta da se prodaješ golotinjom. Razmisli o povratku na stare staze i radi kvalitetnu pop glazbu, a ne pjesmuljke. Pozdrav!”, stoji u komentaru ispod fotografije. Pogledajte njezin zadnji nastup:

>>>DRASTIČNA PROMJENA NA BOLJE? Ova se pjevačica cijeli život bori s kilogramima, a sada je neprepoznatljiva! (FOTO)


Komentari