DOMAĆE ZVIJEZDE uživaju na rajskoj skijaškoj destinaciji (FOTO)

PR

Prvi dojmovi hrvatskih zvijezda u Nassfeldu!

Nassfeld, jedno od najboljih austrijskih skijališta za rekreativce, profesionalce i skijaše početnike na samo 260 kilometara od Zagreba, a već prvog dana oduševilo je brojne poznate Hrvate, ali i druge goste iz Hrvatske i regije koji svakodnevno pristižu upravo tu.

nes

Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i Igor Barberić već su prvog dana otkrili čari najvećeg skijališta u Koruškoj.

nes2

Poznati hrvatski umjetnici, Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i Igor Barberić ovog otvaranja imat će priliku iskoristiti preko 30 žičara i preko 110km skijaških staza koje se svakog dana rade na novo.

nesss

“Prvi dan skijanja je prošao jako dobro. Razbijene su mi neke predrasude o skijanju. Imam osjećaj da će mi se zbog ovog puta u Nassfeld roditi čak i strast prema ovakvoj vrsti fizičke aktivnosti. Ali vidjet ćemo sutra kad krenemo s trenerom na veću stazu. Uostalom tu nas je i Nes Sportswear podržao odijelima koje smo sami dizajnirali pa je sve i lakše, a i u hotelu je Falkensteiner je Wellness pa se bolovi u mišićima lakše podnose.” izjavio je Igor Barberić.

nes1

“Iza mene je burna godina. Radna, prekrasna u svakom pogledu. Moja predstava “Žrtve zemljopisa” ulazi u sedmu sezonu i definitivno postaje jedna od najdugovječnijih hrvatskih predstava. Upravo takav uspjeh najbolje je bilo proslaviti s prijateljima na skijanju u Nassfeldu. Što reći, nego da sam itekako bio počašćen kada su me uz Dianu Viljevac, Martinu Čičko Karapetrić, Moranu Saračević i Igora Barberića postao ambasador za otvaranje sezone u Nassfeldu. I ja sam kao i Diana nakon gotovo deset godina stao na skije i nije mi bilo svejedno. Nikola Grbin me nasilio da “markiram” zadnjih pola sata škole pa me zajedno s Dianom Viljevac odveo na veći spust gdje sam se počeo prisjećati svega. Staze Nassfelda su naprosto božanstvene i radujem se što provodim odmor u ovom prekrasnom skijalištu” izjavio je Miran Kurspahić.

ness

 

 


Komentari