DOKAZALA TKO JE DAMA: Severina odgovorila Karleuši na njezine prozivke (FOTO)

Facebook/Photo editor

Jelena nije birala niti rječnik, a moramo reći kako je odigrala jako nisko i prljavo pa se refundirala na njezinu prošlost.

Ovih dana pjevačica Severina glavna je meta i inspiracija srpske pjevačice Jelene Karleuše.

Jeca je na svom Twitter profilu krenula s prozivkama na teret Sevke, jer ju je ona navodno iskopirala. Odnosno, Jelena cijelu godinu najavljuje veliki duet i suradnju sa srpskom repericom Sajsi MC, a kad je saznala da je istu repericu angažirala i Severina u svojoj novoj pjesmu “Silikoni” za koji već snima i spot, Karleuša je jednostavno eksplodirala.

Twitter
Twitter

Jelena nije birala niti rječnik, a moramo reći kako je odigrala jako nisko i prljavo pa se refundirala na njezinu prošlost i sporni film s jahte.

Twitter
Twitter

Naravno Karleuša nije propustila niti priliku da skupa sa Severinom popljuje i njezinu dugogodišnju “neprijateljicu” Svetlanu Ražnatović Cecu, koja je ovih dana objavila novi album.

Twitter
Twitter

Što misli o njoj i koliko ju sve (ne) dira Severina koja je uvijek bila prava dama, pa kad bi se i svađala sa kolegama, pokazala je objavom sebe i muža na Instagramu.

Instagram
Instagram

Ipak, prije toga objavila je video iz jedne srpske serije u kojoj glumi poznata glumica Jelisaveta Seka Sablić koji je očito bio podrugljiv komentar na silikonski izgled Jelene Karleuše. Severina je glumicu angažirala i u novom spotu, a prema navodim srpskih medija Jelisaveta je za to zaradila 5.000 eura.

“Šta je smešno?” ???? #silikoni #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Videozapis objavljuje Severina Kojić (@severina)

 

>>> JELENA KARLEUŠA AKTIVNA NA NETU: Srpska pjevačica ponovo pljunula na Severinu (FOTO)


Komentari