Dikana Radeljaka, u sukobu sa svima, od bivših žena do Pravoslavne crkve, iz stana iznijeli zaštitari

Foto: Screenshot

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan na svom se Facebook profilu pozdravio od Hrvatske. Gdje odlazi, nije poznato, no u svom je, kako ga je nazvao posljednjem fb postu kojeg piše iz Hrvatske, naveo kako “odustaje od ovakve Hrvatske i kako ne želi više sudjelovati u nijednom obliku života u ovoj komunizmom opustošenoj i samo još divljaštvom obdarenoj balkanskoj zemlji”.

On je, kako tvrdi, izgubio još jednu pravosudnu bitku, a ova posljednja tiče se stana  na Cvjetnom kojeg je on kupio svojoj djeci da poslije njega mogu sigurnije živjeti, naveo je. No, na vrata istoga došli su mu “obrijanih glava, naoružani zaštitari” koji su mu srušili vrata i “bez obzira na zabranjen bliski kontakt zbog korona virusa, uniformirani snagatori neke “VIRTUS zaštite” svi bez zaštitnih maskica i rukavica, fizički su me već drugi put napali, navlačili i udarali na mojim kućnim vratima”, napisao je.

Sve to, promatrao je i čuvao zaštitare, tvrdi, policajac.

U objavi, Dikan je podijelio fotografije razrušenih vrata, ali i video zapise u kojima se vidi kako ga izvlače iz stana, a potom objavu izbrisao.

Komentari