DEJAN LOVREN ZAVRŠIO PRIVATNU DRAMU: Evo što mu je pomoglo da spasi brak i obitelj (FOTO)

Mladi nogometaš izašao je uzdignute glave iz svih nedaća koje su ga zadesile.

Već i vrapci na grani znaju kako se naš nogometaš Dejan Lovren našao u centru skandala kada se saznalo da je njegova supruga Anita imala izvanbračnu aferu s Darijem Torbićem. No, Dejan se prošli tjedan susreo s novim problemom. Naime, igrač je zbog virusne infekcije propustio važnu utakmicu.

>>> OKUŠAO SE I U PJEVANJU: Dejan Lovren s kolegama zapjevao i pokazao da ima sluha (VIDEO)

Na kraju je Dejan sve preživio i slobodno možemo zaključiti da je pravi pobjednik, a svoje iskustvo podijelio je s pratiteljima na Instagramu. Nogometaš je objavio fotografiju na kojoj je zanimljivi citat, a koji kaže: “Pobjednici nisu oni koji nikad ne padnu, nego oni koji nikad ne odustaju”.

Fotografiju objavljuje Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Iako je Lovrenu tek 27 godina, možemo zaključiti kako je prilično mudar, ali vjerujemo kako je ovaj citat pronašao u knjizi o samopomoći istoimenog naslova Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit, autora Edwina Louis Colea. On je predsjednik američke religiozne udruge Christian Men’s Network, a njegove su knjige hit u svijetu. Dejanu su se očito svidjele fotografije s citatima, pa je objavio i drugu sliku na kojoj piše: “Živi jednostavno. Sanjaj veliko. Budi zahvalan. Daruj ljubav. Puno se smij” autora Paula Coelha.

Lovren se trenutno nalazi u fazi spašavanja braka sa suprugom s kojom ima dvoje djece.

Komentari