CRNA KRALJICA HDZ-a: Za Sanjom Puticom okretao se cijeli Sabor, provjerite i zašto (FOTO)

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Samozatajna Putica utabala je put do saborske fotelje.

Ova Dubrovkinja HDZ-u je vjerna još od srednjoškolskih dana, a paralelno je gradila i profesionalnu karijeru te dogurala do mjesta ravnateljice dubrovačke gimnazije. Ni privatni život nije kaskao, pa je tako udana i majka dviju djevojčica.

Profesorica hrvatskog jezika, književnosti i opće lingvistike javnosti je poznata kao nećakinja Dubravke Šujice, trenutne EU parlamentarke, za koju kaže kako joj je uzor.

10.03.2016., Zagreb - U nastavku 2. sjednice Sabor RH raspravlja o izvjescu o provedbi ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina. Sanja Putica. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

“Moj politički put počeo je prilično rano, još kroz gimnazijska događanja. Išao je putem kojim bi, po mojem mišljenju, svačiji trebao ići. Od temeljnog ogranka, do mladeži, od gradskog, preko županijskog pa do nacionalnog odbora”, kazala je Putica za express.hr. Tijekom dvaju mandata u gradskom vijeću zalagala se za to da se u Dubrovniku naglasak stavi na kulturnu baštinu i bogatu povijest umjesto na masovnost turizma.

Ujedno je i predsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”. U Saboru je članica triju odbora – za ravnopravnost spolova, za mlade te onoga za znanost i obrazovanje. U vrijeme pregovora oko sastavljanja Vlade Putica se spominjala kao potencijalna ministrica socijalne politike i mladih. Međutim, taj je resor pripao Bernardici Juretić.

Ženstvena i moderna

Putica se ne libi u Saborske klupe obući elegantne kreacije, ali je uvijek odmjerena i primjerena. Teško je ne primjetiti i ugodne crte lica ove mlade HDz-ovke.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nikada nije obukla suknju iznad koljena, a ako je suditi po figuri, nije podlegla ni čarima povoljne saborske kuhinje.

03.06.2016., Zagreb - Dok se ceka rasplet situacije oko kandidata za ustavne suce Sabor kroz zatrazene stanke raspravlja o stanju u drzavi. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL
[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]Napomena: Ovaj članak nema namjeru zastupnice u Hrvatskom saboru diskreditirati na bilo koji način.[/box]

>>>GOLE NOGE U SABORU: Antičević i Mađerić ponosno prošetale kratke haljine (FOTO)

>>>GOLE NOGE I KRATKA HALJINICA: Ingrid je ovoga puta nadmašila samu sebe (FOTO)

Komentari