BURNO NA ZAGREBFESTU: Tereza Kesovija urlala na organizatore

Zagrebački festival/Facebook

Glazbena diva zasjenila je pobjednike.

Pjesma „Sve u meni se budi“ u izvedbi Kedže i Zsa Zse, autora Ante Pecotića, pobjednička je skladba 64. Zagrebačkog festivala 2017. Pred ispunjenim gledalištem zagrebačke dvorane Kornati, uz spektakularni scenski ugođaj, izvedene su 22 nove pjesme koje je odabralo uredništvo festivala na čelu s umjetničkim direktorom, Nenom Belanom. O najboljoj pjesmi odlučivao je stručni žiri sastavljen od uglednih glazbenih i medijskih profesionalaca, a duet Kedže i Zsa Zse osvojio je 144 od maksimalno moguća 154 boda.

Zagrebački festival/Facebook
Zagrebački festival/Facebook

Ipak, pobjednike festivala zasjenila je Tereza Kesovija. Problem je nastao kada je glazbena diva shvatila da su joj organizatori namijenili mjesto sjedenja u – šestom redu. Taj red bio je predviđen za brojne doajene hrvatske glazbe poput Hrvoja Hegedušića, Tereze Kesovije i Jasne Zlokić, no Kesoviji to nije bilo prihvatljivo, piše Story.

Zagrebački festival/Facebook
Zagrebački festival/Facebook

‘Tko vam je u prvim redovima? Kako vas nije sram da mi sjedimo u šestom?”, vikala je Tereza. Uz kratak razgovor, isprike i objašnjenja te činjenicu da se Zagrebfest uživo emitirao na HRT-u, Kesovija je bila prisiljena smiriti se i nastaviti pratiti festival iz šestog reda.


Komentari