BORNA RAJIĆ IMA DVA ZANIMLJIVA FETIŠA: Jeste li primjetili što stalno radi? (FOTO)

Facebook

Osebujna Borna njeguje zaista zanimljiv stil, pa stoga ne čudi ni ovaj “fetiš”.

Javnost često iznenadi svojim izjavama, a odjevne kombinacije ove žene apsolutno nikada nisu dosadne.Modni smisao Borne Rajić može biti sve, osim običan. Njezina iskričava osobnost, baš kao i kod svake druge žene izvire i reflektira se na ono što nosi na sebi. Prije nekoliko godina je zaplivala dizajnerskim vodama, a nije tajna kako za taj posao moraš biti kreativan.

Njezin apsolutni modni fetiš je nošenje čarapa na sandale.

borna

I dok je jedni na ovo dižu obrve i smatraju to modnom katastrofom, drugi taj trend obožavaju. Baš u vrijeme proljeća se posljednjih godina aktualizira.

borna2

Borna ga, doduše nosi i u zimskom periodu i to zaista često. Nedavno se u takvom izdanju pojavila i na modnom događanju.

BORNA

Obožava pokazivati gole noge

Druga stvar koju Borna izuzetno voli raditi je pokazivati svoje gole noge. Tako na svako drugoj  Instagram fotografiji vidimo njezine vitke i utegnute noge. Naime, poznata dama jako puno pažnje posvećuje svom tijelu.

12360255_10206785355650076_3699467211834934020_n

Vitka figura je tu unatoč tome da je čak četiri puta rodila, a na bedrima nema ni trunke celulita. Zato uopće ne čudi što se diči svojim tijelom.

borna5

booo

>>>ZA BORNU RAJIĆ NEMA ZIME: Pozirala samo s čačkalicom u ustima! (FOTO)

>>>I TO SMO DOČEKALI: Pročitajte što je Borna Rajić rekla o novom mandataru (FOTO)

>>>SVE FAZE MODNOG IZRIČAJA BORNE RAJIĆ: Od ekscentrične djevojčice do elegantne dame (FOTO)


Komentari