BIVŠA FEMINNEMKA SE VRATILA: Gdje je nestala i čime se sad bavi Nika Antolos? (FOTO)

Instagram

Nekad je s kolegicama zauzimala top ljestvice, asada je uzorna majka i žena.

Kada je 2010. godine pobjedila na “Dori” s kolegicama Pamelom Ramljak i Nedom Parmač koje su skupa s njom činile popularnu žensku grupu Feminnem, Nika Antolos nije ni slutila da će joj se kroz par godina život potpuno promijeniti.

Došla je kao zamjena Ivene Marić, i dok je bila na vrhuncu slave, jer su njih tri bile prvi ženski girl band u našoj zemlji, a i regiji, a i imale su dosta hitva na glazbenim ljestvicama, sve je šokirao njezin odlazak iz grupe, ali i u Rusiju.

Instagram
Instagram

Nika se naime zbog ljubavi preselila u hladnu Moskvu, gdje se i krajem 2012. godine udala za  Rusa Alekseja i svom prezimenu dodala Ruban. Prije tri godine Nika je postala i majka male Sienne koja uskoro kreće u vrtić.

Nakon pet godina života u tuđini Nika se odlučila vratiti skupa sa svojom obitelji u Hrvatsku. Ona zna kako je to živjeti u stranoj zemlji, a sada će to saznati i njezin muž, ali i mala kćerkica koja će morati steći nove prijatelje i naučiti jezik, doduše Sienna već priča ruski, engleski, ali i hrvatski, a s mamom priča isključivo na ruskom.

Facebook
Facebook

I dok su njezine kolegice iz grupe nastavile svoje glazbene karijere, ona nije imala tu sreću. Doduše, kako je rekla u jednom intervjuu imala je dosta ponuda na ruskom tržištu, ali su graničile s pornografijom, a ona sebe nije vidjela u takvom načinu samopromocije i zauzimanja top listi.

Nika je postala prava uzorna majka i sve slobodno vrijeme provodi s kćerkicom, a njezine slike redovito obvjavljuje i na Instagramu, a mala Sienna uživa u ljepotama Zagreba.

Instagram
Instagram


Komentari