Bio je miljenik nacije, a onda je potpuno propao! Nikad nećete pogoditi u kakvoj je situaciji danas

Foto: Facebook

Reallity emisije kroz godine su “rodile” “poznate” koji su samo skandalima mogli zadržati pažnju javnosti. Mnogi od natjecatelja takvih emisija, skoro pa uvijek, nisu znali kako iskoristiti novostečenu slavu, pa su tako otišli u ropotarnicu povijesti.

Upravo to se desilo i Hamdiji Seferoviću, pobijedniku druge sezone emisije “Big Brother”, koji je bio miljenik nacije, žena i noćnih klubova. On je za tri mjeseca, koliko je proveo u BB kući, “zaradio” milijun kuna, a nakon toga je bio rado viđen gost društvenih događanja i partyja.

Često se hvalio kako ima sretan brak i dvije predivne kćerke, no to se promijenilo kada je upoznao fatalnu frizerku iz Zagreba.

Ona tvrdi kako je Hamdiji u tajnosti rodila djevojčicu. Njihova romansa je završila prijetnjama i svađama. Ona ga je tek 2017. godine prijavila zbog 230 prijetećih poruka, a “prekipjelo” joj je nakon jednog telefonskog poziva u kojem joj je rekao da ne može zamisliti  što će joj se dogoditi.

Na sud su došli 2017. godine, ali su ročišta u nekoliko navrata odgođena. Hamdija je dobio zabranu približavanja frizerki, ali je odluka ukinuta.

Hamdija se našao i skandalu nedugo nakon izlaska iz BB kuće, kada je slomio arkadu Zagrepčaninu Mariju Mrvelju. Pobijednik Big Brothera tvrdi kako je samo htio smiriti situaciju kako ne bi došlo do masovne tučnjave, do koje je ipak došlo.

 

 


Komentari