BILA NA SPORTSKOM VJENČANJU GODINE: Nina Badrić pohvalila se fotkama na Instagramu (FOTO)

Instagram

Nina Badrić zapjevala je mladencima i svoju pjesmu s kojom su oni otvorili prvi svadbeni ples.

Slobodno možemo reći kako je svadba srpske tenisačice Ane Ivanović i njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera bila najiščekivanija sportska svadba godine koja je privukla pažnju svih svjetskih medija.

Ana i Bastian vjenčali su se u Veneciji, a nakon romantičnog čina koje se održalo u gradskoj vijećnici. par je priredio zabavu za obitelj i prijatelje. Čast da zabavlja njihove goste na proslavi dobila je naša pjevačica Nina Badrić.

Instagram
Instagram

Po kuloarima se šuška da je mladencima pjevala pjesmu za prvi ples i to njezinu baladu “Dani i godine“, koja je trenutačno skinula pjesmu “Moje zlato” Petra Graše i postala najtraženijom pjesmom mladenaca.

Nina je za ovu prigodu odijenula bijelu čipkastu haljinu modnog brenda Self Portrait koju je već nosila u nekoliko navrata. Kombinirala ju je sa živopisnim štiklama dizajnerice Sophije Webster i Gucci torbicom u zlatnoj boji.

Instagram
Instagram

Nakon što je objavila kako izgleda dio uređenog prostora za proslavu, podijelila je i selfie s Anom Ivanović. Nakon što je tijekom dana za izmjenu zavjeta odjenula elegantnu i jednostavnu haljinu, Ana je za proslavu odjenula haljinu u crvenoj boji.

Instagram
Instagram

Nina se na svom Instagram profilu pohvalila i drugom odjevnom kombinacijom koju joj je kreirao Juraj Zigman, a radi se o predivnoj crnoj dugoj haljini koja je tipičnog dizajna za ovog mladog umjetnika.

Instagram
Instagram

>>> NOVA NINA BADRIĆ: Pjesma ‘Dani i godine’ ugledala svjetlo dana (VIDEO)


Komentari