BIG BROTHER SPREMA IZNENAĐENJE: U BB ulazi i poznata pjevačica

Instagram
Voditeljica Marijana Batinić i njezin suvoditelj Neno Pavinčić ugostit će danas u studiju i posebne gošće, među kojima će biti i Maja Šuput.

Večeras je nova emisija uživo Big Brothera koja se emitira na RTL Televiziji od 22 sata, a gledatelji će saznati tko od osebujnih stanara napušta show.

U studiju 4, u zagrebačkom Jadran filmu, voditeljica Marijana Batinić i njezin suvoditelj Neno Pavinčić ugostit će i posebne gošće. Tako će razgovarati sa Kristininom sestrom i prijateljicom, Juričinom suprugom Anom, koja je imala tajnu misliju te je već bila stanarka BB kuće na osam sati, ali i posebnom gošćom, pjevačicom Majom Šuput.

Maja će imati i poseban zadatak i ulogu, morat će u emisiji otpjevati svoju novu pjesmu na koju će stanari morati otplesati koreografiju. Hoće li u tome uspjeti, gledatelji će vidjeti večeras, baš kao i jesu li prošli tjedni zadatak. Uz vrckavu Maju zabava je zagarantirana.

Instagram
Instagram

Očekuje li stanare najpoznatije kuće u Hrvatskoj još jedan tjedan raja ili se ponovno vraćaju u pakao, te tko će večeras napustiti kuću, a tko biti nominiran, ali i kakva je nova iznenađenja pripremio Veliki Brat saznat ćemo večeras.

IZVOR: 24sata.hr


Komentari