ANTONIJA BLAĆE OPET OSVAJA: Objavom o svom mužu izazvala oduševljenje

Instagram

Omiljena voditeljica opet osvaja.

Simpatičnu Tonku svi vole, a ona svojim objavama na Facebooku često oduševljava svoje fanove. Oduševljenje je izazvala i svojom zadnjom objavom, prepričavši događaj jednog kišnog ponedjeljka, u kojem je glavnu ulogu odigrao njen muž.

“Gužva, ponedjeljak, kiša pada. Čovjeku stao auto. Razumijem ljude da ne stanu uvijek pomoći kada nekom treba, sto briga nam je u glavi, možda sam i sama puno puta tako prošla i mislila – ma drugi put ću sigurno.. Ali sretna sam da je jedan stao. A jos sretnija da je to moj muž.”, napisala je ponosna Antonija.

Komentatori su pohvalili njenog muža, no Đurđica je podijelila primjer neosjetljivosti građana na tuđu nesreću: “A još je najgore,Svetice-Bukovačka,popodne gužva,ja sa djetetom i pune ruke vrećica,čovjeku stane auto,crveno,čovjek sam počne gurat auto ,ja prolazim semaforom i djetetu kažem stani na trotoar,mama ide stričeku pomoći gurat auto,dok su drugi ljudi gledali da ja sama guram auto,i još k tome čovjek se prima za srce,sram svakog tko ne pomogne unesrećenog,ponosna sam na sebe jer sam pomogla.”

Ova priča sa zagrebačkih cesta pozitivan je primjer kako ne treba okretati glavu od tuđe nesreće. Nije uvijek “netko drugi” taj koji će pomoći. Pomozi i ti.


Komentari