ANGELINA JOLIE BRANI SVOJU OBITELJ: ‘Ona se ne temelji na DNK vezi, već na ljubavi’

Facebook.com

Glumica je često na meti kritika zbog posvajanja djece.

Angelina Jolie, glumica i ambasadorica UN-a osvrnula se na prozivke zbog posvajanja djece. Naime, mnogi tvrde da im ona zapravo nije majka, piše Večernji.

Umorna sam od ljudi koji tvrde da nisam njegova majka. On možda nije moje biološko dijete, ali je moje. Nemojte me etiketirati kao majku usvojiteljicu. Možda nemamo iste oči, nos ili usta, ali on je moj sin! Obitelj se ne temelji na DNK vezi, već ljubavi”, napisala je glumica uz fotografiju najstarijeg sina Maddoxa (14), posvojenog 2002. godine u Kambodži.

Time je stala u obranu svojih najbližih i poslala poruku svima koji se nalaze u njenoj situaciji.

Glumica smatra i da se osobnost kod djece vidi odmah nakon rođenja, ali da je trauma može promijeniti.

“Kada pogledamo slike naše djece od malena, kako su se ponašali, izgledali, kakva im je bila energija, bili oni slatki, elegantni, povučeni, duhoviti, otvoreni ili hrabri, oni su i danas takvi” , rekla je Jolie koja smatra da treba poticati individualnost djece i da im ne treba previše stajati na putu.

Podsjetimo, Angelina i glumac Brad Pitt (52) imaju šestero djece, Maddoxa (14), Paxa Thiena (12), Zaharu Marley (11), Shiloh Nouvel (10) te blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline (7).

U vezi su posljednjih deset godina.


Komentari