ANĐA MARIĆ O NOVOJ LJUBAVI: ‘Ne bi mogla biti s muškarcem koji podržava inicijativu U ime obitelji’

Instagram

Najvažniji muškarac u njezinu životu je 13-godišnji sin Gašper s čijim se pubertetskim godinama zasad uspješno nosi.

Zagrebačka pjevačica i spisateljica Anđa Marić dječjih knjiga napokon ima razlog za zadovoljstvo. Iza nje je šestogodišnja borba za skrbništvo nad sinom Gašperom, u tijeku je pisanje treće dječje knjige, a otkriva da je spremna u svoj život pustiti i  ljubav.

“Dobro sam, radim punom parom. Upravo sam prevela knjigu o mozgu za svoju školicu jer trenutno pohađam četverogodišnju edukaciju u Centru Prirodno roditeljstvo i možda jednog dana postanem psihoterapeutkinja”, rekla je Anđa.

U tome će joj je, kaže, uvelike pomoći iskustvo njezine bolesti. Premda su joj liječnici predvidjeli život u invalidskim kolicima, hrabra pjevačica se ne predaje.

Instagram
Instagram

“Često govorim kako je najbolje što mi se dogodilo ova moja bolest jer me prebacila u drugu brzinu. Kao da me život odjednom zaustavio i pokazao mi da moram ostati u sadašnjem trenutku. Nikad ne bih otkrila da znam pisati da nisam bila zavezana za krevet. Najviše mi je pomogla psihoterapija jer sam pomoću nje naučila mijenjati svoje glupe reakcije na stres. Sad se zaista super osjećam, sretna sam i želim se zaljubiti. Mislim da je došlo vrijeme za to”, izjavila je.

Nikad, kaže, ne bi mogla biti s muškarcem koji podržava inicijativu “U ime obitelji”, a otkrila je u kakvog bi se muškarca mogla zaljubiti.

“Želim partnera koji će biti viši od mene i imati sve zube”, smije se. “Onoga koji će sa mnom htjeti biti kao na maturalcu jer od života sada očekujem samo to, zabavu i uživanje. Naime, sad sam u svojim najboljim godinama života”, ističe za tportal.hr.

Najvažniji muškarac u njezinu životu je 13-godišnji sin Gašper s čijim se pubertetskim godinama zasad uspješno nosi.


Komentari