SHOPPING GROZNICA! Hrvate je ova fotografija zgrozila, a ovo je prava istina

Izvor: Facebook

Crni petak i ove godine u Zagrebu nije prošao bez gužvi, no svakako u manjoj mjeri nego inače. Ono što je pozitivno jest činjenica da je velika većina šopingholičara poštivala mjere. Svakako najveća gužva bila je u trgovačkom centru Arena, a ispred popularnih brendova kao što su Zara, Bershka i Stradivarus, kupci su strpljivo čekali u redu i do pola sata.

Društvene mrežu u poslijepodnevnim satima, užarila je fotografija žena koje u ogromnom redu čekaju ispred Zare, a ono što je izvazvalo hrpu komentara jest natpis na trgovini Zara Žene (zaražene). Ove dvije nezgodno spojene riječ u pandemijsko vrijeme, mnoge su nasmijale, a s obzirom na gužvu dobar dio građana je bio zgrožen, s obzirom na to da su trgovački centri pošteđeni strožih mjera, za razliku od ugostitelja.

Izvor: Facebook

Bilo je i onih koji su posumnjali u autentičnost fotografije, a ubrzo se proširila i prava istina. Naime, riječ je o Photopshopu, te je natpis u izlogu ubačen, što se vidi iz priložene fotografije.

Izvor: Facebook

Ono što nije montirano jest ogroman red, ali fotografija nije nastala u Hrvatskoj već u susjednoj Srbiji, točnije ispred Zare na Ušću u Beogradu.


Komentari