SEVERINU NI NE SPOMINJE! Igor Kojić objavio fotografiju u zagrljaju s drugom ženom: ‘Milice moja’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

O razvodu pjevačice Severine i Igora Kojića šuška se već nekoliko mjeseci, a tomu je dodatno doprinijela nova objava umirovljenog nogometaša.

Kojić je svojoj bliskoj prijateljici Aleksandri čestitao rođendan objavivši fotografiju na kojoj se zagrljeni nasmijano gledaju.

Sretan rođendan Milice moja“, napisao je Kojić.

Screenshot

U proteklih godinu dana Igor se posvetio nogometnome menadžmentu i duhovnosti. Zanimljivo, suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, iako je aktivan na društvenim mrežama. No, nije samo sumnjičav zbog nedijeljenja fotografija putem Instagrama. Par već odavno nije viđen zajedno, a šuškalo se i da se Kojić iselio iz Severininog stana u Zagrebu jer je su kamere ulovile kako iznosi stvari i kofere iz stana. Ipak, Severinin PR tim za navedeno ima objašnjenje, te tvrde da se iseljavala nećakinja pjevačice, Mia Popović.

Igor Kojić/Instagram

Situacija je i dalje pomalo čudna jer je to zapravo tek drugi put da je Igor viđen ispred zgrade pjevačice nakon gotovo godinu dana. Nagađa se kako se Igor vratio kući, u Beograd.

Par o svemu još uvijek mudro šuti, a jedine informacije dao je Igorov otac Dragan Kojić Keba u prosincu prošle godine, kada je potvrdio da Severina u Beogradu nije bila već nekoliko mjeseci.

 

 

Komentari