Severinina pjesma ‘Otrove’ ruši rekorde slušanosti

FOTO: Press

U pitanju su milijunske brojke.

Svega tjedan dana od premijere, nova Severinina pjesma ‘Otrove’ bliži se brojci od čak 5 milijuna YouTube pregleda, što do sada, u tako kratkom periodu, nije postigla niti jedna pjesma u regiji. Ne čudi, stoga, što je upravo u regiji po ‘YouTube Trending’ pozicijama pjesma ‘Otrove’ u samom vrhu.

U Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji ovo je najslušanija pjesma, no sjajne rezultate bilježi i u Austriji i u Švicarskoj, gdje je također proteklog tjedna bila na prvom mjestu najslušanijih pjesama, dok se u Švedskoj našla na četvrtom mjestu, a u Njemačkoj na petom.

”Presretna sam što nas glazba spaja”, komentirala je Severina na svojoj Facebook stranici ovaj izniman uspjeh, zahvalivši i publici koju je pjesma osvojila, ali i suradnicima bez kojih ne bi postigla tako sjajne rezultate, prvenstveno Jala Bratu – autoru pjesme.

Tako je Severina uz ‘Otrove’ te ‘Kao’, pjesmu koja je do sada preslušana preko 11 milijuna puta, na najbolji mogući način najavila novi album, koji se s nestrpljenjem očekuje u petom mjesecu.


Komentari