Severinina intimna ispovijest: Evo kako je sa sinom provela prvi vikend nakon što joj je oduzeto skrbništvo

press

Najveća hrvatska zvijezda, Severina Kojić, trenutno proživljava najteže dane u životu. Podsjetimo, Severina je prošlog četvrtka izgubila pravni spor s bivšim suprugom Milanom Popovićem, pa je odsada dužna srpskome milijunašu plaćati alimentaciju od 1200 kuna.

Severina nakon šokantne sudske odluke: ‘On je opasan, ali je sutkinja još opasnija’

Za Gloriju je detaljno opisala prvi zajednički vikend kojeg je provela sa sinom nakon što je mališana odvela na zagrebačku adresu njegova oca s kojim sada, po sudskoj odluci, živi.

“Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli”, promislila je Severina dok se pripremala za dolazak sina koji je bio najavljen u 10 sati.

Baš kao i mnogi drugi klinci njegovih godina, Aleksandar uživa u igrici u kojoj se biljke bore protiv zombija,  a njegova majka veli kako mu je najdraže igrati upravo s njom.

Severina emotivnom porukom svom sinu raznježila mnoge: ‘Oprosti im sine jer stvarno ne znaju što čine’

Severina je u obliku dnevnika opisala svoje iskustvo prošlog vikenda, a dotakla se i teme odnosa Aleksandra i njenog drugog supruga.

“Imam predivnog supruga, koji je predivan očuh i i koji je odmagh uletio s njim u bitku sa zombijima. Igor ga je naučio plivati s tri godine, danima ga je učio kako se koriste vilica i nož, ruka na ustima….”, napisala je Dalmatinka o svoja dva muškarca.

FOTOEKSKLUZIV: Pod okriljem mraka Severina ipak predala dijete

 


Komentari