Severina za okruglih 50 sprema feštu za pamćenje u popularnom zagrebačkom klubu, poznate uzvanice tjednima smišljaju što će odjenuti

Foto: Instagram

Severina Vučković 21. travnja napunit će okruglih 50 godina života, a za taj veliki datum planira feštu za pamćenje. Gloria.hr od osoba bliskih pjevačici, doznala je kako će se party održati u popularnom zagrebačkom klubu ‘Mint’, a ne u njenom rodnom Splitu, što bi mnogi očekivali. Naime, Severina je pozivnicu poslala gotovo cijeloj estradi te mnoge uzvanice već tjednima smišljaju što će odjenuti za ovu veliku proslavu.

Gloria.hr navodi, ukoliko će proslava biti imalo slična onoj za njezin 39., to će biti najluđi tulum u Zagrebu toga tjedna. Pjevačica je te 2011. godine rođendan proslavila u zagrebačkom restoranu Okrugljak s jednim od bivših partnera Milanom Popovićem, a okupilo se dvjestotinjak ljudi.

Osim same Severine, na zabavi su pjevali i Haris Džinović, Jole i Petar Grašo. Ova zabava bila je i javno slavlje veze pjevačice sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, ocem svog sina Aleksandra.


Komentari