SEVERINA UPUTILA EMOTIVNE RIJEČI MAJCI: ‘Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom’

press

Popularna pjevačica Severina (49) podjelila je na društvenim mrežama emotivan trenutak sa svojom majkom Anom Vučković te raznježila svoje pratitelje.

Pjevačica nikad nije skrivala koliko je vezana za majku a u medijima je često isticala da je upravo zahvaljujući majčinoj podršci crpila snagu u mnogim naizgled “bezizlaznim životnim situacijama”.

“Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost”, napisala je ispod fotografije na kojoj grli majku.

“Njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište”, zaključila je Seve.

“Rasplakali ste me. Imati majku je imati čitav svijet, bezuvjetno i zauvijek ljubav, što će ti više”, napisala joj je jedna obožavateljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pjevačica je više puta na društvenim mrežama otkrila kakva je njezina majka u privatnom životu, a za Majčin dan joj je posvetila posebne riječi kojima je otkrila više o njoj.

“Ovo je moja mama, ‘ko god je upozna, svi je vole – vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam.. I to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvijek bila briljantno točna: ”Ćerce, slušaj, samo naprid i ne misli na jučer. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je. Ej dušo (zove me na telefon) reci mi di si? Jesi jela? Biće nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: “Boga ti, a da o kome će”? Pa sam čitala u Slobodnoj da te nešto napa’ onaj pop. I ja nabavila broj i lipo sam mu sve objasnila. I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazat. I bija je sad na televiziji, ma te nije ni spomenija. A neki dan jedna u busu kaže nešto ”Severina”. I ja pitam: “Šta Severina”? A ona kaže: ”A ali je vi poznajete”? Na to ću ja: ”Jesam, od malih nogu je znan.” Slušaj, ćerce, ti znaš ‘ko si i mater zna i da se cili svit okrene protiv, ”onaj gore” zna. A znaš i ti i viruj u sebe, jesi me čula? Nego, di mi je unuk? Daj mi dite na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj….”I tako vam je meni s njom… ”Nek’ te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a mater se moli za te.” I ja za te. To je mater. Sretan ti majčin dan, volim te, Mama”, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari