Severina sinu Aleksandru posvetila emotivnu objavu: ’Iseljen je iz svog doma bez pitanja, grubo’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na svom Instagram profilu, Severina je obilježila 20 mjeseci od kad sin Aleksandar ne boravi s njom, a ni čije fotografije ne smije objavljivati.

“Dvadeset mjeseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio 7 i po’ godina. Bez pitanja, grubo, isti dan. I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama”, navela je pa dodala kako se u svojoj pjevačkoj karijeri više puta fotografirala i bila objavljena s djecom drugih ljudi, nego je ona objavila jednu sa svojim sinom.

“Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa Zagrepčankama i dečkima… Hvala svima na podršci”, zaključila je objavivši snimku s koncerta na kojem nastupa sa dječjim zborom. U objavu je dodala i kako je 88 sati na koje sada sudski ima pravo premalo te da korupciji treba stati na kraj.

Podsjetimo, sudskom odlukom Severina je izgubila skrbništvo nad sinom te je ono pripalo njenom bivšem partneru Milanu Popoviću koji joj je uz to zabranio objavljivanje fotografija djeteta. Ona je nerijetko doskočila tom problemu, ali uvijek bi isticala koliko joj takva odluka predstavlja problem.


Komentari