SEVERINA SE RAZNJEŽILA PA POSVETILA EMOTIVNE RIJEČI: ‘Volim te i ljubim beskrajno’

Foto: Instagram

Splitska pjevačica, 49-godišnja Severina objavila je na Instagramu emotivnu posvetu koju je uputila posebno svojoj nećakinji, Miji Popović povodom 31. rođendana.

“Mila moja, mamice moja, toliko sam sretna zbog tebe i hvala što si nam donijela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila… A i naša… Neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj”, napisala je Severina ispod fotografije na kojoj ljubi nećakinju.

“Ljubav naša”, napisao je PR-ovac Davor Grgin koji često nasmijava pratitelje na društvenim mrežama.

“Na prvi pogled sam mislio da je Sandra Bullock u mladim godinama”, napisao je jedan pratitelj.

Čestitkama se pridružio i radijski voditelj Dalibor Petko, Severinina bliska prijateljica, suradnica i fotografkinja Sonja Dvornik te mnogi drugi.

“Sretan rođendan najdražoj nećakinji. Voli je, ljubi i pazi”, “čuvaj je Seve”, samo su neki od komentara obožavatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, pjevačica je u lipnju pokazala koliko je presretna kada je Mia, kći njezine starije sestre Marijane, u Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu rodila drugo dijete te obogatila obitelj za još jednog člana.

Naime, Severina nikad nije skrivala koliko je povezana s nećakinjom koja je za vrijeme studiranja u Zagrebu čak živjela u njenom stanu. Za vrijeme studija Mia je često čuvala i malenog Aleksandra Popovića (9) s kojim je objavljivala i fotografije na društvenim mrežama otkrivajući koliko uživa u ulozi tete. Danas živi sa svojim životnim odabranikom Ivanom preko puta Severine u zagrebačkom elitnom kvartu Bijenik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Komentari