Severina se pohvalila kako se družila s Michaelom Bubleom u Areni Zagreb: Uskoro kreće i njezina turneja

Instagram

Uoči početka koncerta, svjetski poznati glazbenik, Kanađanin Michael Bublé u backstageu zagrebačke Arene primio je jednu od najvećih regionalnih izvođačica –Severinu i poželio joj sreću uoči početka njezine velike regionalne turneje ‘The Magic tour’.

Kanadski pjevač inače nikoga ne prima prije početka svojih koncerata, ali kada je od organizatora čuo za Severininu prošlu regionalnu turneju “Dobrodošao u klub” i kada je vidio nekoliko isječaka s te turneje, oduševljeno je pristao da ju upozna i da razmjeni s njom dojmove oko produkcije koncerata i njezine nadolazeće turneje, za koju vlada veliki  interes publike i medija iz cijele regije.

Michael Bublé je u Zagreb došao s više od 20 šlepera opreme, raskošnom pozornicom i orkestrom, a upravo to Severina priprema i za svoju nadolazeću turneju. S njom će na pozornici biti bend od 15 glazbenika, simfonijski orkestar, 25 vrhunskih plesača, a u organizaciju je uključeno više od 100 osoba. Cijelu “The magic tour” karavanu čini čak 15 šlepera opreme, što je dosad najveća organizacija regionalne turneje nekog regionalnog izvođača u povijesti.

Četvrta po redu Severinina regionalna turneja započet će 16. studenog 2019. u njezinom rodnom Splitu, nakon čega se nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenog 2019., Zagreba 07. prosinca 2019., Ljubljane 21. prosinca 2019. dok će se datum za Skoplje objaviti uskoro.

U koncertima, koji se najavljuju kao “magična bajka za cijelu obitelj”, uživat će Severinini obožavatelji starih i novih pjesama, uključujući i hitove s najnovijeg albuma ‘Halo’, koji su na YouTube-u preslušani već više od 300 milijuna puta, piše Dnevno.


Komentari