Severina se oglasila nakon skandaloznih poruka: ‘Reagirala sam kao mama, a ne kao dama’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što je tjednik Nacional objavio skandalozne poruke koje je navodno Severina slala u žaru bitke za skrbništvo nad sinom slala Ljiljani Klinger, ravnateljici osnovne škole koju dječak pohađa, a zbog kojih je Klinger pjevačicu kazneno prijavila, sada se na iste osvrnula i sama Severina. Kako je potvrdila za Index, pjevačica je zaista slala poruke Ljiljani Klinger.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Reagirala sam kao mama, a ne kao dama

˝Da, reagirala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao ravnateljica škole, šalje dopise Centru za socijalnu skrb doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila raditi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o skrbništvu nad mojim djetetom. Bila sam u potpunom šoku. Onda se žalila politici, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je i od glavne državne odvjetnice zajedno s Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička odvjetnica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome. Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako vjerujem, Ljiljana Klinger se pokušava prikazati kao žrtva, a zapravo želi ubiti glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, boji se ona posljedica svojih postupaka. Nismo moje dijete i ja jedine žrtve njezinih postupanja, kao ni korupcije u cijelom lancu institucija u Zagrebu˝, kazala je Severina za Index.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjećamo, neke od SMS poruka koje su procurile u javnost, a koje je pjevačica slala ravnateljici škole koju pohađa njezin sin su i ˝Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo˝, ˝Stara šepava ružna babo˝, ˝Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete˝.

Komentari