‘Severina se jako ljuti na mene’ Nikolina Ristović o svađi s pjevačicom zbog bivšeg

Foto: Pixsell/Instagram

Poznata voditeljica Nikolina Ristović gostovala je u novoj epizodi showa Fakap koju vode  Mija Kovačić i Ida Pester.

Ristović je Miju i Idu ugostila u svom domu i otkrila dosad nepoznate detalje iz svog privatnog života. Najviše pažnje ukrala je isprika splitskoj pjevačici Severini Kojić zbog nesuglasica koje su nastale između njih dvije. Nikolina tvrdi da je svađa nastala u “nezgodnom razdoblju za Severinu gdje je bila vrlo osjetljiva”.

Otkrila i kako je do cijele situacije došlo.

“Ja sam inače pacifist, ali Severina se ljuti na mene jako. U vrijeme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali. Eto, ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju gdje je bila vrlo osjetljiva, što je mogu razumjeti. I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim, došao je jedan trenutak gdje je njezin već sada bivši suprug morao reći svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživjela vrlo osobno”, ispričala je Nikolina i dodaje da ju je Severina nakon toga nazvala i da taj razgovor nije bio nimalo ugodan.

Kaže kako joj je Splićanka svašta rekla u tom trenutku što ju je iznimno pogodilo.

Ristović joj se nakon svega ispričala i objasnila da nije imala nikakvu lošu namjeru.

“Ako može netko slučajno poslati poruku Severini, da slučajno pogleda ili tako nešto – stvarno mi je žao. Stvarno nisam imala nikakvu lošu namjeru i stvarno nije bilo do mene, nisam imala utjecaj na to hoće li se taj prilog emitirati ili ne. I stvarno suosjećam s tvojom boli u to vrijeme i sada, baš mi je žao”, zaključila je.


Komentari