SEVERINA SE ISPRIČAVA ZBOG FILMIĆA S JAHTE: Evo kome su isprike upućene!

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Splitska pjevačica, 49-godišnja Severina Vučković, novinarki Jeleni Jindri, dala je veliki intervju za portal H-alter.org. Severina je pričala o horroru kojeg je proživljavala tijekom bitke za skrbništvo nad sinom Aleksadnrom, kojeg ima s Milanom Popovićem. O velikom intervjuu, pjevačica se dotakla i privatnog filma u kojem je u intimnom odnosu s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem, a koji je slučajno u javnost izašao 2014. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

 “Želim poručiti mladim djevojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svjesna sam da postoje tri osobe koje sam time povrijedila, i želim im se ispričati. A to su djeca i supruga mojeg partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja trebam ispričati. Ali jako je znakovito da od te 2004. do danas nitko nije spominjao patnje te djece, a svi su sada jako zainteresirani kako će to doživjeti moj sin koji u to vrijeme nije bio ni rođen”, istaknula je pjevačica.

“Svjesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procijenim da je vrijeme, sama ću mu to reći i htjela bih da to čuje od mene”, priznala je.

“Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jest sama zločin. Unatoč protoku vremena, nisam sigurna da i socijalne službe, i sudovi, i psiholozi, i psihijatri uključeni u moj slučaj nisu u prvom planu imali, osim Milanova interesa, i ‘taj filmić’ umjesto djetetovu dobrobit”, zaključila je.

Komentari