SEVERINA PRESTRAVILA OBOŽAVATELJE: Nećete vjerovati što se ovaj put usudila napraviti! (FOTO)

Severina se s obitelji odmara u Dubaiju.

Egzotično putovanje obitelji Kojić nije moglo proći nezapaženo jer se upravo Severina pohvalila s fotografijama s obiteljskog odmora na koji je povela i svog sina Aleksandra. No, njezine najnovije fotografije šokirale su dio njezinih obožavatelje jer je pjevačica skupila hrabrosti i zaplivala u velikom akvariju s morskim psima.

 

Sudeći prema fotografiji s Instagram, njezin trogodišnji sin se odlično zabavlja, a jednako oduševljen je i njezin suprug Igor.

Njihovu fotografiju pohvalili su mnogi obožavatelji te zaključili kako se obitelj odlično provodi. No, ovo nije Severinin prvi put u dalekom Dubaiju. Prošle godine u ovo vrijeme srpski tabloidi pisali su kako je Severina nastupila u jednom luksuznom hotelu, gdje je bila organizirana zabava za pripadnike tamošnjeg jet seta. Među uzvanicima navodno je bilo puno srpskih poduzetnika koji se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima bave unosnim biznisom.

Gas, gas… ???? #uae #dubai #desert #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)


Komentari