Severina otkrila tko ima njezino povjerenje i koga posjećuje s osmijehom na licu

Pjevačica Severina itekako drži do svog zdravlja, no pored balansirane prehrane i teretane, ova glazbenica već godinama, sa sigurnošću i zadovoljstvom, Poliklinici Kaliper povjerava svoje zdravlje.

“U Kaliper sam došla kad sam operirala koljeno i od tada sam stalni član vrhunski stručnog, a veselog društva. Srede vam sve, ruke, noge, glavu, a pritom se ne osjećate kao pacijent nego kao frend koji je došao na kavu. Hvala što nas popravljate!”- rekla je najpoznatija Dalmatinka.

Ovo poliklinika zajedno s vrhunskim timom liječnika, fizioterapeuta i kineziologa s bogatim iskustvom rada, kombiniranim sa suvremenom tehnologijom te naprednim metodama liječenja, pruža svu potrebnu pomoć. Poliklinika specijalizirana na području fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopedije te sportske medicine i rekreacije, osnovana je 2002. godine zahvaljujući dr. Nataši Desnici, mnogima možda poznatija kao službena liječnica hrvatske skijaške reprezentacije. Vjerojatno manje poznata činjenica jest da je i sama Nataša bila aktivna u raznim sportovima poput skijanja, jedrenja i vaterpola.

U ovoj poliklinici ništa se ne prepušta slučaju. Osim rješavanja problema sustava za kretanje, djelatnici Poliklinike sve se više bave i lifestyle medicinom, pomažući vam da promjenama životnih navika postignete velike napretke u svom zdravlju i izgledu.

Pored brige o vašem tijelu te slijedeći uzrečicu ‘Život je lijep. Baš kao i ti!”, brinu i o vašem licu koristeći najinovativniju tehnologiju i tretmane. Jedan od njih je i elektroterapijski tretman zatezanja kože, Indiba Deep Beauty. Ovaj tretman pomlađivanja i zatezanja kože, učinkovit je u tretiranju bora na licu, vrećica ispod očiju, dvostruke brade, starenja kože, opuštenih ruku, kao i celulita i cijelog niza tretmana za tijelo.


Komentari