Severina objavila posebnu fotografiju Tonija Kukoča i Dina Rađe: ‘Hvala vam na tom osjećaju’

Foto; Instagram

Severina je na Instagramu objavila fotografiju Tonija Kukoča i Dina Rađe koji su zajedno pozirali s prstenjem u Hall of Fameu nakon što je Kukoč primljen u Kuću slavnih.

“Toliko sam ponosna na njih dvojicu. Hvala im na tom osjećaju. Čestitke, Dino Rađa i Toni Kukoč na ulasku u Basketball Hall of Fame”, napisala je Severina.

Foto: Instagram

Dino Rađa je na svom profilu napisao da je ulazak Tonija Kukoča u Hall of Fame bio emotivan. “Kakve dvi lipe večeri. Znali smo da će uć’ godinama, ali svejedno vrlo emotivno”, napisao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Toni Kukoč (52) zaokružio je svoju nevjerojatnu košarkašku priču ulaskom u ‘Kuću slavnih’, u koju ju je uveo Michael Jordan i vlasnik Chicago Bullsa Jerry Reinsdorf.

Na ceremoniji održanoj u nedjelju u Springfieldu bili su i Tonijeva supruga Renata, sin Marin, kćer Stela, Dino Rađa, Stojko Vranković, Ivica Dukan, njegov sin Duje i prijatelj Ante Perić.

“Moj otac bio je najvažnija osoba na mom putu da postanem košarkaš. U mome rodnom gradu Splitu nogomet je bio najvažniji sport. Split je jedan od najsportskijih gradova na svijetu. S osam godina počeo sam igrati stolni tenis i nogomet, a s 15 košarku. Hvala svima koji su mi pomagali na tom putu”, kazao je Kukoč, te nastavio:

“Hvala Michaelu Jordanu i Scottieju Pippenu što su me udarili nogom u dupe na Igrama u Barceloni. Oni su me dodatno motivirali da radim još jače i da postanem važan dio Bullsa. Hvala svima u SAD-u, to su bile sjajne godine u mojoj karijeri. Na kraju, najviše hvala mojoj supruzi i mojim roditeljima”, kazao je Kukoč.

Mjesto među košarkaškim besmrtnicima u Springfieldu tako je pronašlo pet Hrvata. Dražen Petrović i Krešimir Ćosić izabrani su posmrtno, iza njih primljen je Mirko Novosel, a onda i Dino Rađa.


Komentari