Severina objavila fotke s minimalno šminke, fanovi ju ne prestaju obasipati komplimentima

FOTO: Instagram

Popularna Splićanka Severina trenutno je u samoizolaciji zbog zaraze koronavirusom, ali to ju ne sprječava da barem putem starih fotografija nakratko otplovi u neka bolja vremena kada je uživala na dalmatinskoj obali.

Na objavljenim fotografijama pjevačica ima minimalno šminke na licu, a i frizura joj nije savršeno namještena kao obično. Pa ipak, fanovi se ove opuštene i nasmijane Severine ne mogu nagledati te ju ne prestaju obasipati komplimentima.

View this post on Instagram

…i ja vas 🤍 #tb #ostanimoodgovorni #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina


A post shared by Severina (@severina) on

Na svojem Instagram profilu Severina je napisala kako je pozitivna na koronavirus.

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan.

Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija”, napisala je poznata Splićanka.

PRVO BEROŠ PA LEPA BRENA: Ovoga ljeta Nina Badrić neprestano uživa

 

Komentari

loading...