Severina novom pjesmom rasplakala Hrvate: ‘Žena kojoj treba spomenik dići’ i ‘O Bože, ovo čekam godinama’, poručile joj majke

press

Severina je na svom Instagram profilu najavila novu pjesmu ‘Rođeno moje’, kao i novi spot za tu pjesmu. To je ganulo čitavu naciju, još i prije lansiranja spota na YouTubeu. Pjevačica je naime, objavila nekoliko Storyja i fotografija koje su obilježile spot, a to je izazvalo salvu emotivnih reakcija i to prije puštanja spota danas u podne.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

‘Od fotki mi je knedla u grlu👌🤗😍’, ‘Ovo će biti nešto predivno…’, ‘Rasplakah se. Tekst me je dirnuo jako😘’, ‘Duše, Najbolja Majka na Svetu’, ‘Ovo će biti moja pesma ❤️’, ‘Prelepooo rečenoo!🙂🙂’, ‘Ovo će biti jedna dobra priča..text i slike govore sve. Divno’, ‘LJUBAVVVVV💖💖’, ‘Seve ne daj se neka te Bog čuva tebe i tvoju sreću sina, pozzz od tvoje susjede Elice’, ‘O Bože, ovo čekam godinama. 🙏 svaka čast Seve i hvala ti 👍🥂’, ‘Ooook..meni već sad suze krenule ❤️’, ‘Seve najbolja siiii. Kraljice moja 💓😘’, ‘Ti Seve stvarno dobro poznaješ svet…’, ‘Predivna žena i osoba za koju imam samo veliki respect 😍🤗🤗’, ‘Već se da primjetiti da će to biti nešto više nego preemotivno ❤️❤️’, ‘Ajoooo, naježih se. 🤗 Osećam da će biti “MOJA” 💛’, Prelijepo draga Severina, obožavam te😘’ i ‘Kraljica😍😍😍😍, jedna od rijetkih žena kojoj treba spomenik dići👏, pisale su pjevačici ponosne majke, a nemoguće je uopće nabrojati  Severinine obožavateljice koje su rekle da jedva čekaju vidjeti spot.

Mia Popović, Severinina nećakinja, koju pjevačica inače obožava, pridružila se komentarima. Napisala je: ‘Ovo je pjesma za našeg baby A.’, čime je još očitije dala do znanja da je Severina ovu pjesmu posvetila svom sinu Aleksandru.

Komentari