SEVERINA: ‘Nekad se ispovijedam katoličkom svećeniku, a nekad pravoslavnom popu. Doduše, ovi prvi ne daju moje poruke u javnost’

Foto: Instagram

U novom intervjuu za srpsko izdanje Storyja, pjevačica Severina komentirala je, među ostalim, i činjenicu da je zbog nekih komentara ‘omražena u Srbiji’.

‘MOJA MAJKA OD 86 GODINA SE OSRAMOTILA’ Severina napokon komentirala incident sa sestrom, otkrila je razlog sukoba

‘Mene zanimaju ljudi, a ne čija krvna zrnca im teku kroz vene. Pa, svi znaju tko je otac mog djeteta, moj bivši suprug, moj skladatelj… Sve Srbin na Srbinu (smijeh) i onda netko napiše da sam ‘osvjedočena mrziteljica Srba’. Kako to netko može napisati kad zna da nije istina?’, izjavila je Severina.

Komentirala je i javno prepucavanje sa srpskim patrijarhom Porfirijem, koji je Severinine SMS poruke okarakterizirao kao prijetnje te ih prijavio DORH-u.

‘Uvijek se pokajem (smijeh), a poslije se ispovjedim. Nekad katoličkom svećeniku, a nekad bih se obraćala pravoslavnom popu. Doduše, ovi prvi ne daju moje poruke u javnost. Barem dosad nisu’, našalila se Severina u novom intervjuu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Spomenula je i oca Severa Vučkovića. ‘Moj pokojni otac Sever bio bi strašno ponosan da zna da sam politički prognanik. Jako bi ga to radovalo, uvijek je bio za pravdu i za to da se stvari nazivaju pravim imenom pa makar bili za to kažnjeni, a ne – na pravdi Boga – nagrađeni. Dobar je to osjećaj’, rekla je.

Neočekivano druženje njezinih bivših partnera Igora Kojića i Milana Popovića nazvala je – nestvarnim.

‘Meni je prva asocijacija bila pjesma Frane Lasića ‘Zagrljeni’. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani’, rekla je Severina.


Komentari