SEVERINA NASMIJALA OBOŽAVATELJE: Uhvatila se pegle pa pokazala kako izgleda kao kućanica

press

Jedna od najpopularnijih regionalnih zvijezda, 49-godišnja Severina, objavila je na društvenim mrežama video isječak na kojemu pegla odjeću u zanimljivom outfitu.

Pjevačica je mnoge iznenadila ovom objavom pa je napisala: “… i pjevačica?” uz zabavnu pozadinu gdje se čuje glas glumice Radmile Savičević koja izgovara citat iz serije ‘Srećni ljudi’.

Mnogi obožavatelji su se oduševili ovim zabavnim videom, pa ni komentari nisu izostali. “Baš si me nasmijala od srca”, “prava žena, majka, kraljica”, “faco”, “ti si sve”, “legenda si”, “uvijek me nasmiješ”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina je nedavno započela suradnju s BH Telecomom te je nastupala za novogodišnji program Moja TV, koji su vodili Tarik Filipović i Helena Vuković.

”Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, OPEGLANA noću, OPEGLANA danju…”, napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj pozira u seksipilnom bijelom outfitu sa glamuroznim dugačkim repom.

“Wow, goriš”, ”bome si dobro ispeglala”, ”diva”, ”savršena ženo”, ”senzualna Seve”, ”tebi jednostavno sve pristaje”, samo su neki od komentara obožavatelja na račun Severininog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari