SEVERININA DRASTIČNA PROMJENA IZGLEDA: Pogledate li u ove fotke malo bolje, sve će vam biti jasno… (FOTO)

Cijela ta turbulentna 2015. godina ostavila je traga na Severini.

Estradno nebo i ove godine bilo je uglavnom u znaku Severine. Hrpa koncerata, novi suprug, nova obitelj, velika svadba i mali milijun tračeva. Cijela ta turbulentna 2015. godina ostavila je traga na Severini jer je sudeći po njezinim fotografijama objavljenima na društvenim mrežama, njezino tijelo proživjelo je velike promijene. Još tamo na ljeto Sevka se hvalila zavidnom, a može se reći i dosta mršavom linijom, a njene fotografije uglavnom su u prvi plan stavljale njezine isklesane trbušnjake, no, kako se kraj godine bližio pjevačica je naglo promijenila stil i počela nositi sve više robe koja prekriva dijelove tijela koje je do tada ponosno pokazivala. Valjda ima istine u onome što kažu, kada se udate dobijete koji gram više.

Na ovim fotografijama, preuzetima sa Severininih profila na društvenim mrežama prije nešto više od pola godine, vidljivo je kako Severina ponosno pokazuje svoju vitku liniju i isklesane trbušnjake.

SEVE MRŠAVA

Instagram
Instagram

No, svega pola godine kasnije Severina izgleda potpuno drugačije. Nosi uglavnom haljine koje prekrivaju njezin trbuščić, a vidimo kako je dobila obline na mjestima na kojima ih prije nije imala.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Kako ne bi došlo do zabune, ne tvrdimo kako je Severina nešto izgubila dobivši par kilograma, dapače, sada izgleda puno bolje čak i u oskudnim kombinacijama u kojima njeni bokovi dolaze do jačeg izražaja.

No, počela se povlačiti i još jedna priča koja kaže kako se na Severini povečalo još nešto osim njenih oblina, a to su usne. E sada, kako je svima poznato usne se ne mogu povećavati prirodnim putem već samo plastičnom operacijom. Ma koliko se ona trudila sakriti činjenicu da joj su joj usne naglo postale veće, slike govore malo više od riječi.

Ova slika objavljena je prije nešto više od pola godine, a na njoj je vidljivo kako je Severinin obujam usana nešto tanji.

Instagram
Instagram

Dok se na nedavno objavljenoj slici može vidjeti kako su joj usne porasle za koji broj.

seve

>>>SEVE IZAZVALA POMUTNJU NA INSTAGRAMU: Kada vidite što Severina daruje, bit će vam sve jasno (FOTO)

>>> SEVERINA SVE VIŠE PROVOCIRA MILANA POPOVIĆA: Maleni Aleksandar zaboravlja na očevu obitelj… (FOTO)

>>> KRAJ KAOSA U OBITELJI KOJIĆ? Sevkin Igor objavio fotku intimne obiteljske proslave (FOTO)

>>> SEVERININI OBOŽAVATELJI U TRANSU: Kojić na Instagramu objavio nešto uistinu iznenađujuće (FOTO)


Komentari