SEVERINA JE OPET POBIJEDILA! Odbačena je kaznena prijava protiv slavne Splićanke

Foto: Severina Instagram

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš poslala nam je izjavu vezanu uz objavljenu vijest da je ravnateljica osnovne škole, koju pohađa Severinin sin, podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje protiv Severine Kojić.

Biloš je rekla kako je kaznena prijava protiv Severine odbačena “jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi prijavljena Severina Kojić na opisani način ostvarila obilježje prijavljenog kaznenog djela.”

Njezinu molbu za objavom te informacije prenosimo u cijelosti:

“Molim Vas da u skladu s člankom 40., 41. i 55. st. 1. i 2. Zakona o medijima, bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora u sljedećem prvom izdanju elektroničke publikacije objavite informaciju:

U internetskom izdanju od 15.05.2020.g https://www.zagreb.info/ritam-grad/magazin/severina-zavrsila-na-tresnjevackoj-policiji-poznata-pjevacica-tamo-provela-cak-dva-sata/265027/, prenijeli ste vijest iz drugih medija da je ravnateljica osnovne škole Matija Gubec podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje protiv Severine Kojić.

Izvješćujemo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, radi kaznenog djela prijetnje iz čl. 139.st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rješenjem Općinskog državnog odvjetnika pod brojem KP-DO 3339/20 od 29. lipnja 2020.g. „jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi prijavljena Severina Kojić na opisani način ostvarila obilježje prijavljenog kaznenog djela.”

Komentari