Severina brani sestri da priča s majkom? Druga sestra odavno je rekla svoje: ‘Ona ima planetarnu slavu, ali tužan život’

Foto: Instagram

Nakon što je Severina (49) okončala razvod s bivšim suprugom Igorom Kojićem (34), navodno je ušla u novi konflikt, i to sa sestrom Marijanom. Naime, sada joj navodno brani da priča s njihovom majkom Anom, a donedavno su bile u idiličnim odnosima, piše 24sata.

Pjevačica ima još jednu sestru, Zdenku Žunić koja živi u Turnju kraj Zadra, no s njom godinama nije u dobrim odnosima. Novinarki za Slobodnu Dalmaciju, prije sedam godina je demantirala kako je sa suprugom bila prisutna na Severninom vjenčanju s Igorom. “Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Prekjučer smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja.”

Severinina sestra Zdenka i zet Zdravko o nedolasku na vjenčanje rekli su: “Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću.”

S druge strane, kada je Severina rodila sina, njena sestra Marijana Popović, za Slobodnu Dalmaciju je govorila koliko je sretna: “Presretna mu tetka plete nakurnjak. Mislim da će mi pofaliti vunice… Ipak je on jedan dobar i podebeo muškarac kad smo ga ovako dugo čekali. Kod nas doma su se rađale samo curice. Najprije smo bile nas tri, a i sestra Zdenka i ja rodile smo kćeri. Ovo muško je Božji dar koji smo priželjkivale još 7. veljače, na rođendan našeg pokojnog oca. Ali nema veze što smo morali čekati… Nek’ je on nama živ i zdrav”, a rekla joj je i: “Odmah ajde na drugo!”

Prema pisanjima medija 2015. godine, sestre su se posvađale oko zemljišta u Splitu na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo obitelji Vučković te je očekivala da se i Severina uključi u sudsku borbu, no ona je rekla da je to ne zanima, piše Slobodna Dalmacija.

Tri sestre rano su ostale bez oca Severa Vučkovića, koji je bio vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gdje je upoznao Anu iz Drniša, konobaricu u mliječnom restoranu kraj starog Hajdukova igrališta.

Komentari