ŠETNJA S DINOSAURIMA! Mala lekcija iz prapovijesti

Foto: PR

“ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni”, ime je najpopularnije i najveće predstave posvećene dinosaurima – čudesnim životinjama koje su nekada hodale Zemljom. Vrhunska BBC-jeva produkcija vrijednosti 20 milijuna dolara uključuje novu, najsuvremeniju tehnologiju, opravdavajući svoju poziciju najveće i najbolje predstave o dinosaurima na svijetu. Predstava u trajanju sat vremena i 40 minuta uživo vratit će vas u doba kada su dinosauri vladali svijetom i dočarati evoluciju dinosaura gotovo filmskim realizmom. ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni donosi scene interakcije između dinosaura, prikazuje evoluciju dinosaura mesoždera u šetače na dvije noge, te biljojede u samoobrani od svojih žustrijih predatora.

Foto: PR

Da je riječ o nevjerojatnom spektaklu koji se ne smije propustiti potvrđuju i kritike vodećih svjetskih medija. Tako američki The Times navodi: “WOW, WOW, WOW…informativno i zabavno!“, britanski The Guardian: “Trijumfalno!“, The Sun kaže kako je riječ o pravom spektaklu, a Daily Telegraph da su dinosauri uistinu nevjerojatni.

Foto: PR

Iz njihove 200 milijuna godina duge vladavine zemljom, u showu je predstavljeno 9 vrsta dinosaura. Predstava uključuje Tyrannosaurusa Rexa, najvećeg grabežljivca među dinosaurima, kao i Plateosaura te Liliensternusa iz razdoblja trijasa, Stegosaura i Allosaurusa iz jure, Torosaurusa i Utahraptora iz impresivnog razdoblja krede. Najveći među njima je Brahiosaur, od nosa do repa 11 metara visok i 17 metara dugačak. Izgradnja takve produkcije trajala je godinu dana i zahtijevala tim od 50-ak ljudi, uključujući inženjere, tekstilne tehničare, proizvođače kože, umjetnike, slikare, te stručnjake animatronike.

Foto: PR

Edukativna predstava osim impozantnih višemetarskih bića dočarava i raskošnu vegetaciju, a vizualni i zvučni efekti ovom jedinstvenom showu daje jednu potpuno novu dimenziju. Zvuk i riku Tyrannosaurus Rexa nije lako zaboraviti kao ni cjelokupno interaktivno iskustvo kroz koje publiku vodi paleontolog Huxley.

Predstave se održavaju 9. i 10. svibnja u idućim terminima:

  • 9. svibnja u 11, 15 i 19 sati
  • 10. svibnja u 11 sati

Ulaznice su dostupne na Eventim.hr.


Komentari