Senka Turina sasvim iskreno: Ni u najluđim snovima nisam mogla pretpostaviti da ću se opet udati i roditi

Foto: RTL Screenshot

Senka Turina, udovica prerano preminulog hrvatskog nogometnog golmana Ivana Turine za RTL Exkluziv, govorila je o ljubavi na prvi pogled s glazbenikom Antonijom Maričevićem. Od 2013. godine, Senka se brinula isključivo o svoje troje djece i ovakav novi život za nju je bio nezamisliv.

“Nisam to stvarno ni u najluđim snovima mogla pretpostaviti. Još da ću se zaljubiti možda i da, ali da ću roditi još i udati se još, stvarno nisam mogla pretpostaviti”, rekla je Senka.

Par se upoznao kada je on pjevao na druženju kod zajedničkih prijatelja, a osim što je glazbenik od malih nogu, Antonio je preuzeo obiteljski biznis i bavi se proizvodnjom i preradom konjskog mesa. Poznat je i kao pobjednik ‘Turbo Limach showa’ i sudionik raznih festivala. Antonijeva želja je da se intenzivnije opet počne baviti glazbom.

“I ja sam bio u braku. Isto sam bio šest godina sam i isto sam mislio da je to to od mene, da imam svoje dvoje djece, ali kada sam upoznao Senku na prvi pogled sam se zaljubio pa kad smo se još dodatno zbližili, uopće nisam razmišljao o tome želim li još djece. Nakon dva, tri mjeseca smo već planirali da i krenemo u neke nove vode s novim djetetom, da spojimo ta naša dva života i svu djecu jer su klinci odmah kliknuli i to je bio po meni najveći klik. I dali su nam zeleno svjetlo da krenemo u bračne vode i da krenemo graditi nešto prekrasno”, rekao je Antonio za RTL Exkluziv.

Ubrzo nakon upoznavanja su se vjenčali, a potom se rodila i malena Kiara.

“Nije neki kaos, klinci se jako dobro slažu. Dečki su zajedno u svojoj sobi, jednostavno je i oko bebice su svi uvijek. Mislim da najbolje funkcioniraju kada su svi zajedno, kada se igraju”, rekla je Senka te priznala kako se njen sin Bruno po uzoru na pokojnog oca želi baviti nogometom i biti golman.


Komentari