Selak Raspudić otkrila nam je kako se bori s koronom: ‘Nino mi pomaže, a ja se cijeli dan bavim kćerkicom Danicom’

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Prije četiri dana, Most nezavisnih lista, objavio je kako je njihova zastupnica Marija Selak Raspudić pozitivna na koronavirus, te da je razvila blaže simptome.

Zbog navedenog zastupnica će sa saborskih rasprava izostati ovaj tjedan, kao i njen muž Nino Raspudić.

Danas smo Mostovu zastupnicu, upitali kako se osjeća.

“Od simptoma sam imala povišenu temperaturu, te sam izgubila osjet mirisa i njuha, no trenutno sam dobro, iako mi se osjeti još uvijek nisu vratili. Čekam da mi završi razdoblje izolacije kako bih se mogla vratiti na posao. Idući tjedan se sigurno vraćam na posao”, rekla je za Zagreb.info.

Tvrdi da ne zna gdje se zarazila, s obzirom da sjednice Sabora prošli tjedan i nije bilo, a kretanja su u stranci bila ograničena.

Razdoblje samoizolacije, omogućilo joj je i nešto pozitivno, a to je da sa kćerkicom Danicom provodi cijeli dan.

“Danica i ja se igramo, ona sad uči hodati, tako da nam je itekako zabavno. Cijeli dan se bavim isključivo njom”, rekla je kroz smijeh Selak-Raspudić.

‘Nino mi pomaže…’

Otkrila nam je kako je i kćerkica imala temperaturu, no sada ju već mora “ganjati” po kući. U samoizolaciji i kuha.

Kuham, a kako nemam osjet mirisa i njuha, pomažu godine prakse. A i ne znam da sam zeznula”, našalila se i dodala kako joj muž pomaže u i kuhinji.

Nino mi pomaže, ali on još uvijek ima povišenu temperaturu, jer je kasnije razvio simptome.  Testirao se nije, zbog velikih gužvi, a i s obzirom da je u samoizolaciji, liječnica je zaključila da nema potrebe” objašnjava Mostova zastupnica.


Komentari