‘SEKUNDE SU NAS DIJELILE OD SRA***’ U kući nadomak Cmroka ona i kći su prošle pakao nakon curenja plina iz bojlera

Foto: Instagram

Nikolina Pišek (44) i kći Una (5) otrovale su se plinom nakon puknuća cijevi. Puštene su iz bolnice, a Nikolina je potvrdila da su dobro.

“Evo sad su nas otpustili iz bolnice, otrovale smo se. Dobro smo, da. Krim policija je na uviđaju. Ne mogu tvrditi tko je kriv, ali mogu pretpostaviti. Riječ je o plinskim instalacijama koje su servisirane tri dana prije incidenta, točnije u srijedu”, rekla je Nikolina za 24sata.

“Vidoje je shvatio da je alarmantno jer sam zvučala previše smireno. Sretna sam što smo žive. Sekunde su nas dijelile od sra… Odmah je sjeo u auto i krenuo u Zagreb. Sad smo u hotelu. U stan ni ne mogu. Krim policija je na očevidu. Vjerojatno su krivi građevinski radovi”, rekla je.

Podsjećamo, Nikolina i njezina kćerkica Una imale su zastrašujuću dramu tijekom vikenda. Pišek i njezin suprug Vidoje Ristović žive u blizini elitnog Cmroka, a na njihovoj kući je u tijeku obnova fasade zbog koje su radnici iščupali cijev odvodnje bojlera.

No da je nešto pošlo po zlu tijekom noći osjetile su Nikolina i njezina kćerkica koje su se počele osjećati loše. Naime, iz bojlera je iscurio plin, zbog čega su obje zadržane u bolnici. Na sreću, ovaj traumatičan događaj prošao je bez posljedica, a Pišek i malena Una sada se dobro osjećaju.

Pišek je za Blic otkrila kako ne zna tko je kriv, te ne želi nikoga unaprijed optuživati dok nadležna tijela ne utvrde što se dogodilo. Ističe i da ih je spasila sretna slučajnost, te da Vidoje za to vrijeme nije bio u Zagrebu, ali da je poduzeo sve što je u njegovoj moći da ih spasi.

“Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Pozvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspio dobiti našeg bliskog prijatelja  u te kasne sate. Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli razvaliti vrata i da dođu do nas. Apeliram da se zakonom uvede alarm za plin jer se tako mogu spasiti ljudski životi”, ispričala je Nikolina.


Komentari