SEKS SKANDAL POTRESAO SPORTSKI SVIJET Poznati ragbi igrač uhićen zbog silovanja 18-godišnjakinje

Foto: Twitter

U policijskoj akciji u Manchesteru u nedjelju ujutro uhićen je Engleski međunarodni ragbi igrač (29) pod sumnjom za silovanje. U istoj je akciji, u svom stanu u Manchesteru, uhićena je i Sandra Ntonya (41), deklarirana elitna prostitutka koju se optužuje da je žrtvu drogirala kako bi pristala na seks. Ime ragbi igrača ne može se objaviti iz pravnih razloga, piše Daily Mail.

Nije znala što se dogodiloS

Ntonya je otkrila detalje nemilog incidenta. Izjavila je kako je igrač bio njezin klijent koji joj je plaćao za seks. Djevojku je upoznao u noćnom klubu u Manchesteru dok je slavila svoj 18. rođendan, a onda je odveo u stan prostitutke kako bi imali “seks u troje”.

Ntonya, koja inače svojim mušterijama seksualne usluge naplaćuje 160 funti po satu (oko 1500 kuna), kazala je kako nije htjela sudjelovati u realizaciji njegove ideje.

“Želio je da se uključim. No bila je noć i bila sam pospana pa sam ih samo pustila u slobodnu sobu, nisam željela sudjelovati”.

Kaže kako je upravo ona nazvala policiju nakon što je u nedjelju ujutro zatekla djevojku kako jeca u spavaćoj sobi.

“Poznajem ga jer je moj klijent. Nazvao me i rekao: “Imam curu”. Sljedećeg jutra našla sam jako uzrujanu djevojku koja nije shvaćala što radi polugola u tuđem stanu.”

“Plakala je i bila je uzrujana. Ona je bila u šoku i ja sam bila u šoku i ljutita jer ju je doveo kod mene u takvom stanju” rekla je Ntonya.

“Jako je arogantan i misli da se može ponašati kako mu se sviđa. Izvela sam djevojku van i nazvala policiju, bila je jako uzrujana i samo sam joj željela pomoći i napraviti pravu stvar”, nadodala je.

Elitna prostitutka

Ntonya se otvoreno hvali na društvenim mrežama svojim vrhunskim klijentima, tvrdeći da su oni bogati poslovni ljudi, političari i sportske zvijezde visokog profila. Ne libi se redovito objavljivati seksi fotografije i videozapise.

Inače, Sandra Ntonya rodom je iz Malavija, a u Britaniju je došla 1996. godine sa suprugom od kojeg se u međuvremenu razvela. Imaju sina koji pati od niza teških zdravstvenih stanja, a prostitucijom se počela baviti kako bi preživjela nakon što ju je suprug napustio. O svojim seksualnim podvizima napisala je i autobiografsku knjigu pod naslovom: “Confessions of a Justified Hooker”, koja je objavljena 2019.

Pušteni na slobodu

Ragbi igrač je uhićen i s lisicama na rukama odveden u policiju pod sumnjom na silovanje, dok je ona zadržana zbog sumnje u davanje supstanci kojima se omogućuje seksualni prijestup. Na kraju su oboje pušteni na slobodu uz jamčevinu. Istraga je u tijeku.

Ntonya kaže kako nije učinila ništa loše i kako djevojci nije dala drogu te kako nije sudjelovala u zločinu.

“Rekla sam policiji cijelu priču i činjenicu da sam ja prostitutka” izjavila je Sandra.

 


Komentari