SEBIČNO ILI MUDRO? ‘Djeci neću ništa kupiti za Božić, a na sebe ću potrošiti 70 tisuća kuna’

Foto: Instagram

I dok će mnogi u nadolazećem blagdanskom periodu svoje najmilije, a naročito one najmlađe, darivati raznim sitnicama, ali i ispunjavati neke malo skuplje želje, to nije slučaj i sa 38-godišnjom Carlom Bellucci, majkom dvoje tinejdžera. Naime, kako piše The Sun, ona vjeruje da bi njezina djeca, 15-godišnja Tanisha i 13-godišnji Jayden trebali sami zarađivati na društvenim mrežama pa će ih tako naučiti važnu lekciju ne poklonivši im za ovaj Božić nikakve poklone. Carla, koja kaže da će novce potrošiti samo na sebe, tvrdi da joj nije važno hoće li ju ljudi zbog toga etiketirati kao sebičnu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carla Bellucci (@officialcarlabellucci)

˝Nije me briga ako drugi misle da sam sebična ili razmažena, znam da zaslužujem potrošiti 70 tisuća kuna na sebe. Mislim da je krivo razmaziti djecu na Božić, a roditelji koji će to i ove godine napraviti su hipokriti. Ja sam odlična majka, a ovaj Božić tijekom korone koristim kao životnu lekciju˝, rekla je Carla.

Naime, ona želi da njezina djeca budu zvijezde na društvenim mrežama, a dobivanje darova im neće pomoći u tome. Smatra kako će ovako naučiti zarađivati sami za sebe te si onda moći priuštiti darove za sebe. ˝Koronavirus mi je pokazao da se moram malo razmaziti. Uvijek sam svojoj djeci kupovala lijepe stvari za Božić, ali sada je vrijeme za mene˝, ponosno je istaknula.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carla Bellucci (@officialcarlabellucci)

˝Nitko ne želi ženu koja ne drži do sebe˝

Inače, Carla si je za Božić već priuštila razne stvari u vrijednosti od 70 tisuća kuna, uključujući nove zube, botoks, manikuru, odjeću i cipele, ali ne planira stati s poklanjanjem poklona samoj sebi. Ona tvrdi kako se žene, pogotovo majke, moraju staviti na prvo mjesto i razmaziti se i to iz jednog neobičnog razloga – kako im muževi ne bi pomislili na prevaru ili rastavu.

˝Mislim da se mame koje razmaze svoju djecu i ne troše novac na sebe opuste i zanemare svoj izgled. Zbog toga se i rastaju, a njihovi muževi ih varaju. Nitko ne želi ženu koja ne drži do sebe, ali ni majku koja razmazi svoju djecu. To se meni neće dogoditi˝, rekla je.


Komentari