SCENA IZ NAJGOREG LJUBAVNOG FILMA! Zagrepčanka je pjevača ostavila pred oltarom!

Foto: Mislav Žabarović, Danijel Brezak

Zaručili su se na Valentinovo, ali nije sve završilo bajno. Zagrepčanka ga je ostavila pred oltarom. Upravo se to dogodilo 28-godišnjem pjevaču Ivanu Peneziću.

Pjevač grupe Pravila igre podijelio  je svoju ljubavnu priču o samozatajnoj Zagrepčanki Sari Lizatović.

Prisjetio se i objasnio kako ga je, nakon zaruka na Valentinovo, njegova djevojka ostavila – ni manje, ni više nego pred oltarom te tako ostavila gorak okus prisjećanja na Dan zaljubljenih, piše Dnevno.

Upravo je ovo priča koju je otpjevao za klavirom, u novome spotu grupe Pravila igre za pjesmu “Jedina“. Pjesma koja svojom glazbom i tekstom budi posebne emocije.

“Teško je opisati koliko nam je svaka pjesma posebna dok je stvaramo, ali zaista je tako – svaka od njih ostavlja svojevrsni upečatljivi trag u našoj karijeri. Pjesma ‘Jedina’ također je među našim omiljenim djelima, i čvrsto vjerujemo da će pronaći svoje mjesto u srcima naših slušatelja. Ona je posebna, emotivna, karakterna, i upravo to smo nastojali potkrijepiti pričom u glazbenom video spotu. Nadamo se da ćete uživati kao što smo i mi uživali stvarajući ju!”, izjavili su dečki iz Pravila Igre.

Prošle godine ova je grupa, unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom Covid-19, plasirala pjesme “Usne od šećera” i “U hladnoj sobi”, a u više navrata bili su na broju 1 glazbene liste HR Top 40 Hrvatske diskografske udruge, dok je pjesma “Usne od šećera” zaradila i nagradu Cesarica za hit mjeseca svibnja.

Pjesma “Jedina” započinje niz od planirana 4 singla u ovoj godini, a dečki nam kažu kako će, u skladu s nadolazećim okolnostima, spremno odraditi barem nekoliko (virtualnih) nastupa za obožavatelje.


Komentari