Sav prihod od pjesme ide žirafama! Zoološki vrt dobiva svoju himnu: Ana Rucner, Minea i Hrle udružili snage

Foto: Instagram

Zoološki vrt Grada Zagreba mjesto je koje brojni mještani metropole rado posjete u slobodno vrijeme. Ljubitelje životinja u ZOO-u oduševit će činjenica je vrt dobio i svoju pjesmu, a uskoro će izaći spot.

Autor pjesme je Zlatan Hrle iz Some Dollara, a zvuk dodatno uljepšavaju Minea i Ana Rucner koje ne kriju veselje što sudjeluju u tako vrijednom projektu.

“Nikad neću od Jimmyja ‘preuzeti’ njegov šarm i glas, to se ne može. Od njega i Mire Ungara puno sam naučio, kako se treba ponašati zreo muškarac, o finoći, ponašanju, držanju, sjedenju… cijela njihova pojava, u tom ležernom ponašanju, odiše finoćom”, kaže za 24 sata autor pjesme Hrle.

“Javio se Zlatan da bi radio pjesmu za ZOO, a Minea i ja smo rekle: ‘Ajmo’. U koroni, kad god dođe neka suradnja, svi smo veseli, iako mi je ova jako draga bez obzira na to. Dugo se svi poznajemo. Zlatan je reper, Minea super pjeva, a moje čelo se tu prilagodilo”, izjavila je Ana Rucner te dodaje da je pjesma vesela, zabavna i budi nostalgiju.

“Zafrkantska je, a ima sjajnu poruku. Ima poveznice, dobro je da ZOO ima svoju pjesmu”; kaže Ana, a suradnju je s jednakim oduševljenjem prihvatila i Minea.

 “Meni super to i fora baš, malo nešto drugačije. Nakon zatišja u ovoj koroni evo i malo veselje. Baš se razveselila kad me Zlatan nazvao i hvala mu što me pozvao. Zabavna je pjesma, značit će puno spojilo nespojivo, reper Zlatan, Ana i ja u totalnu drugom žanru, ali ispalo je zabavno sve skupa. Ostavit će traga”, kaže Minea.

“Presretan sam zbog toga, već godinama razmišljam da vrt ima himnu, da budemo prepoznatljivi. Urodilo je plodom, već sam surađivao s Hrletom, a Minea i Ana su puce koje su odrasle uz ZOO. Pjesma je snimljena, predstavit ćemo je sljedeći tjedan. Već sam je nekima puštao i svima se sviđa”, kazao je za 24 sata Damir Skok, ravnatelj zagrebačkog ZOO-a.

Svi izvođači pjesme, odrekli su se autorski i izvođačkih prava, a prihod će ići u gradnju nastambe za žirafe.

“Projekt je gotov i nadam se da će i ovo pomoći u što bržoj realizaciji. Žirafe u našem ZOO-u nije bilo od 1957.”, kaže Damir Skok.


Komentari