SASVIM ISKRENO! Mila Elegović otkrila zašto nikad nije postala majka

Izvor: Instagram

Iako zbog pandemije koronavirusa, umjetnici i estrada itekako osjete posljedice na svom džepu, dio njih je ovo vrijeme odlučio iskoristiti za stvaranje novih djela.

Među njima je i svestrana Mila Elegovića, koja nije dopustila koronavirusu da ju omete te je objavila novu pjesmu “Božić je, nisi sam“.

Činjenica da je u ovome trenutku samoća kod nekih ljudi izraženija no ikad prije, Mila je odlučila napisati pjesmu koja će upravo tim ljudima vratiti vjeru u život, u Boga i da Kristovo rođenje nosi poruku nade, svjetla, mira i ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mila elegović (@elegoviceva)

Spot je snimila u stanu bivšeg supruga Ivana Balića, kod kojeg je boravila neko vrijeme jer morala obnoviti svoj stan u Zagrebu zbog potresa.

“Život mi nije ispao kako sam htjela, ali naučila sam duboko poštovati ljude koji su dobri prema meni, a ne one koji nisu”, rekla je Mila za Večernji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mila elegović (@elegoviceva)

S poznatim fotografom Balićem, glumica vodi atipičan obiteljski život, te je progovorila i o onome što je za mnoge žene tabu tema, o menopauzi.

“To je tranzicija o kojoj nitko ne govori. Ispada da je žena nakon toga seksualno neaktivna i za baciti, a to nije istina. Mnoge žene misle da krajem njihova reproduktivnog razvoja završava i njihov ženski život. Veliku ulogu igraju hormoni, ali i nedostatak podrške pa žene odustanu od sebe“, rekla je Mila i otvoreno priznala da joj je majčinstvo neostvarena želja.

Htjela sam biti majka, ali bilo je za to prekasno. Međutim, mislim da je u mojem slučaju postojao razlog zašto nije došlo do toga. To vas uvijek boli jer nam je svima smisao i da produljimo život, koliko god to banalno zvučalo. Tisuću je razloga za smisao života, ali onaj osnovni je da se život nastavi”, zaključila je.


Komentari