‘Šapnite mi adresu i broj godina’ Mirna Zidarić proslavila 51. rođendan i dirnula fanove zamolbom

Foto: Instagram

HRT-ova sportska novinarka i urednica Mirna Zidarić 14. siječnja proslavila je svoj 51. rođendan. Iako je ovaj početak 2021. godine svima težak i dalje neizvjestan, Zidarić je na svom Instagram profilu svojim pratiteljima ulila tračak nade da će sve biti dobro i dirnula mnoge svojom gestom.

Zidarić je povodom svog rođendana odlučila darovati nekoga na području Banovine, a svoje pratitelje je zamolila da joj u Inbox pošalju adresu osobe koja ima rođendan ovih dana.

“Kažu nije vrijeme za slavlje, ali griješe. Njegovu svetost – život valja slaviti svakoga dana. Tu smo, živi smo, zdravi smo, okruženi ljudima koje volimo i što nam više treba”, objasnila je Mirna zašto je rođendan važan, iako je ona pedesti odbijala slaviti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric)

“Kada se sjetim koliko sam infantilne dvojbe imala lani oko jubilarnog rođendana i odbijala slaviti – jer kao ovi s prvim brojem 5 su već jednom nogom znate gdje, a što se tu uopće ima slaviti, a ali 2020. nas je naučila cijeniti mnoge stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo, ali i podsjetila koliko je svaki dan vrijedan življenja i borbe za tren ljubavi koji se pretvara u vječnost”, piše novinarka.

“Ako na područjima stradalih potresom imate nekog dragog koji ima rođendan ovih dana znajte – iako stvaraju privid da su snažni, nesavladivi, mnogi se povlače u sebe, zagrlite ih, privijte uz sebe jer i tvrdoglavi Jarci žude za toplinom, a meni šapnite u inbox adresu i broj godina pa da im malenim poklonima uljepšamo njihov dan”.

Inače, Zidarić je prije nešto više od mjesec dana otkrila kako ju godine ne opterećuju, te da uživa u čarima pedestih, a o esetetskim korekcijama ne razmišlja.

 


Komentari